| Prijava | |
|
+3el-ady-m Marlboro-ČISTI LOW! Mkay2211 7 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Mkay2211
Broj postova : 10 Godina : 35 Lokacija : Zagreb Datum pridruživanja : 21.03.2012
| Naslov: Prijava sri oľu 21, 2012 7:30 pm | |
| Ime:Damir Prezime:Frančić Nick u igri:Mkay EBMAS Koliko godina imate:22 Drzava,grad:HR,ZG Vas kontakt: damirfsb (xf) Koliko dugo igrate cod2: dugo dugo,skoro pa predugo Koliko sati imate na cod2: u svakom slucaju previse Bivsi timovi: nema Nesto o cod 2 iskustvu: kill/death mora biti bar 2/1 kako bi bili zadovoljan Zasto bi ste zeljeli u nas team:imam viska slobodnog vremena a ovo tak i tak stalno igram pa zas ne.. | |
|
| |
Marlboro-ČISTI LOW!
Broj postova : 143 Godina : 29 Lokacija : Zg,Maksimir Datum pridruživanja : 03.02.2012
| Naslov: Re: Prijava sri oľu 21, 2012 8:19 pm | |
| sati? popuni prijavu il PROTIV | |
|
| |
Mkay2211
Broj postova : 10 Godina : 35 Lokacija : Zagreb Datum pridruživanja : 21.03.2012
| Naslov: Re: Prijava sri oľu 21, 2012 9:20 pm | |
| Prijavu sam ispunio u potpunosti. "Sati?" ne mogu ti tocno rec jer ne brojim ni na koji nacin,samo ti mogu rec da dost dugo igram,tj kako sam i naveo.Previse.
ALI
Kaj vi odlucujete jel netko ulazi u team na temelju "prijavnice" a ne na temelju kako covjek igra? Pa nije ovo prijava za posao koji se placa pa da treba pisat motivacijsko pismo.
| |
|
| |
el-ady-m
Broj postova : 90 Godina : 35 Lokacija : BiH , Travnik Datum pridruživanja : 10.03.2012
| Naslov: Re: Prijava sri oľu 21, 2012 10:02 pm | |
| za | |
|
| |
Paciotti
Broj postova : 444 Godina : 29 Lokacija : Split Datum pridruživanja : 05.01.2012
| Naslov: P4ciott1 sri oľu 21, 2012 10:23 pm | |
| Ja sam ZA...igra san sa ovin momkon stvarno odlicno igra... | |
|
| |
ñUKI Administrator-General
Broj postova : 1160 Godina : 29 Lokacija : Vukovar Datum pridruživanja : 05.01.2012
| Naslov: Re: Prijava sri oľu 21, 2012 10:56 pm | |
| Za aktivan je i zna igrat | |
|
| |
R@ptor Administrator-General
Broj postova : 857 Godina : 32 Lokacija : Krapina, Hrvatska Datum pridruživanja : 24.12.2011
| Naslov: Re: Prijava sri oľu 21, 2012 11:01 pm | |
| Nečeš prije uči dok se ovdje ne ispričaš meni kako si se ponašo jedan dan i rekao MENI da zašutim na NAŠEM serveru i to još ako češ uč! | |
|
| |
Mkay2211
| Naslov: Re: Prijava čet oľu 22, 2012 1:15 am | |
| Necu ti se ispricat zato sto to nisam napravio.Mislim da si me zamjenio s nekim.
p.s. kaj ste tolko nabrijani daj se opustite malo.
Cak i da ti je netko rekao da sutis,(a ja nisam),vau jbt netko ti je rekao da sutis.Kaj radis tolku paniku oko toga velika vecina kaj dolazi igrat su neki klinci jbt imas 20 godina,poludjet ces ak ces se tolko nervirat radi tako glupe recenice lol.
I vau prijetnje neces uc,ako ces uc.Daj se opusti covjece ovo je igra.
Ak ste svi ovak nadrkani onda nit ne zelim bit s vama lol xD al ne brinite doci cu vas ubijat na server malo :*
| |
|
| |
Monk
Broj postova : 733 Godina : 26 Lokacija : Zadar, Croatia Datum pridruživanja : 25.01.2012
| Naslov: Re: Prijava čet oľu 22, 2012 8:49 am | |
| ZA vidio sam lik predobro igra. Kad je moj brat dosao i kickao njega haha opet je dosao na vrh (btw. brat je dobio svoje ) | |
|
| |
R@ptor Administrator-General
Broj postova : 857 Godina : 32 Lokacija : Krapina, Hrvatska Datum pridruživanja : 24.12.2011
| Naslov: Re: Prijava čet oľu 22, 2012 9:43 am | |
| - Mkay2211 je napisao/la:
- Necu ti se ispricat zato sto to nisam napravio.Mislim da si me zamjenio s nekim.
p.s. kaj ste tolko nabrijani daj se opustite malo.
Cak i da ti je netko rekao da sutis,(a ja nisam),vau jbt netko ti je rekao da sutis.Kaj radis tolku paniku oko toga velika vecina kaj dolazi igrat su neki klinci jbt imas 20 godina,poludjet ces ak ces se tolko nervirat radi tako glupe recenice lol.
I vau prijetnje neces uc,ako ces uc.Daj se opusti covjece ovo je igra.
Ak ste svi ovak nadrkani onda nit ne zelim bit s vama lol xD al ne brinite doci cu vas ubijat na server malo :*
a znam da dolaze klinci i sve to al to si bio ti sa tim nickom i reko si da mjenjam mapu i ja sam promijenio i onda si opet reko da mijenjaj i ja sam reko da nemu 2 puta zaredom mijenjat a ti si onda počeo dosađivat i meni počeo govorit da sam dosadan i da šutim a lijepo sam ti reko da ne mogu mijenjat mapu! | |
|
| |
Paciotti
Broj postova : 444 Godina : 29 Lokacija : Split Datum pridruživanja : 05.01.2012
| Naslov: Re: Prijava čet oľu 22, 2012 11:19 am | |
| Nema svade oko tih stvari...!!! čestitam primljen si u tim,tvoje boje su: ^^99/Steel^^55Boy/^^ boja koju hoćeš osim crvene, Dobro nam došao,ostani aktivan na forumu i odan klanu...!!! tema se !!! i samo za kraj prihvati me na xf da te mogu dodat u roster...bog94luso | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Prijava | |
| |
|
| |
| Prijava | |
|