raveN'
Broj postova : 157 Datum pridruživanja : 24.11.2011
| Naslov: **DaX** sri pro 14, 2011 8:42 pm | |
| Ime:Sanel Prezime:Tahirovic Nick u igri:DaX Koliko godina imate:16 Drzava,grad:Cazin Vas kontakt:skype,xf,fb:xf:tahirovic33 Koliko dugo igrate cod2:5 mjeseci Koliko sati imate na cod2:600 Bivsi timovi:stone Nesto o cod 2 iskustvu: najvise igram rifle i snip tujana najaca mapa a ima ih jos koje su ok Zasto bi ste zeljeli u nas team:znam vas vise od pola a imate dva lidera koja su super i naravno jos clanova koji mi drugovi malo veci (crow i hawk ) a ima jos nji | |
|
K3R4N Administrator-General
Broj postova : 1421 Godina : 32 Lokacija : Cazin, BiH Datum pridruživanja : 22.11.2011
| Naslov: Re: **DaX** sri pro 14, 2011 9:16 pm | |
| Druže,tebe većina zna od nas,tako da se ne smaramo s onim ne vidim te na serveru,nisi aktivan na forumu,naravno sad kad te primimo to ćeš morati biti,kao što svi znate doctorping je izbacen iz tima,a mi smo sebi zamislili cifru 15 kao nekakav cilj što se tiče broja igrača, e pa Dax je taj 15. igrač.. Čestitam druže primljen si u tim,dobrodosao! I da ne regamo više,dax je samo naletio da popuni mjesto TEMA LOCK! | |
|
Dragon Administrator-General
Broj postova : 1212 Godina : 33 Lokacija : Cazin Bosna i Hercegovina Datum pridruživanja : 21.11.2011
| Naslov: Re: **DaX** sri pro 14, 2011 9:16 pm | |
| dak prekinuli smo sa primanjem novi clanova A STA BI SA STONSIMA i ja cu napraviti iznimku i prekrsicu pravilo i ovaj put glasati i reci ZA ako si napustio stone boy | |
|